Dag van de Landbouw - zondag 20 september 2015

Sunday, 20 September 2015

Kom naar de Dag van de Landbouw op Hof ten Bosch op zondag 20 september en steun met ons het Centrum Ganspoel !

De Dag van de Landbouw is een jaarlijks evenement op en rond land- en tuinbouwbedrijven in Vlaanderen, toegankelijk voor jong en oud.

Josse en Jan Peeters van de hoeve Hof ten Bosch in Huldenberg nemen voor de eerste keer deel. Samen met Bayer tonen zij van 10u tot 18u een aantal innoverende projecten rond duurzame landbouw. Elk bedrijf promoot zijn eigen producten en op Hof ten Bosch zijn dat het puur geperst appelsap en peren. Voor de kinderen staan er een kinderboerderij en een springkasteel.

Plaats : Hof ten Bosch - de Limburg Stirumlaan 66 - 3040 Huldenberg - parking op het veld vóór de hoeve.

Onze Rotary Club doet ook mee : naast een frietkraam en een ijskar, zorgen wij voor drank, appelsap, taart en koffie, druiven, peren, kleine snacks.

De opbrengst van deze actie gaat naar Centrum Ganspoel voor de aankoop van een rolstoelbus.

Centrum Ganspoel in Huldenberg ligt naast de boerderij en biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een visuele en visueel-meervoudige beperking; dit gebeurt zowel residentieel als ambulant.

Kom met uw familie naar Hof ten Bosch, bezoek de verschillende landbouwprojecten, geniet van de locatie en blijf even met ons napraten rond pot en pint !

Meer informatie op www.dagvandelandbouw.be/Deelnemers/Bedrijven/EventType/EventView/EventId/5968/JosseenJanPeetersHofTenBosch, en op www.ganspoel.be


Goal

Ganspoel