RC Overijse-Zoniën
Welcome at Rotary Club Overijse-Zoniën

Nieuwsjes

FanionFanion
Dag van de Landbouw _ zondag 17 september 2017

 

Kom naar de Dag van de Landbouw

op Hof ten Bosch, zondag 17 september, en steun het Centrum Ganspoel !

 

De Dag van de Landbouw is een jaarlijks evenement op en rond land- en tuinbouwbedrijven in Vlaanderen, toegankelijk voor jong en oud.

 

Josse en Jan Peeters van de hoeve Hof ten Bosch in Huldenberg nemen voor de 2e keer deel.  Samen met Bayer tonen zij van 10u tot 18u een aantal innoverende projecten rond duurzame landbouw. De aardappelteelt staat centraal.  Als het mooi weer is, krijgt u een demonstratie te zien van een dronevlucht en de wijze waarop men de gegevens die de drone verzamelt, inzet voor een duurzamere teelt van de landbouwgewassen.  Voor de kinderen is er een springkasteel, een schminkstandje, en een ruim aanbod van spelen en animatie. Ook staat er een rondrit in de velden met tractor en kar op het programma.  

 

Plaats : Hof ten Bosch - de Limburg Stirumlaan 66 - 3040 Huldenberg - parking op het veld vóór de hoeve.Opgelet : hou rekening met wegenwerken in het centrum van Huldenberg; best omrijden via Eizer/Duisburg of via Terlanen.


Onze Rotary Club doet ook mee : naast een frietkraam en een ijskar, zorgen wij voor drank, appelsap, warme suikerwafels, taart en koffie, druiven, peren, kleine snacks. 

 

De opbrengst van deze actie gaat naar Centrum Ganspoel voor de aankoop van een rolstoelbus met rolstoellift.Centrum Ganspoel in Huldenberg ligt vlak naast de boerderij en biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een visuele en visueel-meervoudige beperking; dit gebeurt zowel residentieel als ambulant.  www.centrumganspoel.be

 

Kom met uw familie naar de hoeve, bezoek de verschillende landbouwprojecten, geniet van de locatie, blijf even met ons napraten rond pot en pint en steun Centrum Ganspoel !    

 

Meer informatie vindt u op

http://www.dagvandelandbouw.be/deelnemers/josse-en-jan-peeters-%E2%80%A2-hof-ten-bosch

 

 
Benefietshow voor Palliatieve Zorg in eigen regio

 

MotownSupremacy, zaterdag 25 maart 2017 in Den Blank te Overijse, 20u30

Drie swingende ladies, prachtige soulstemmen, een funky liveband, meeslepende Motownhits uit de jaren 60-70 van The Supremes, Stevie Wonder, Marvin Gaye, …

Een geweldige avond om nooit te vergeten!Kijk op https://youtu.be/5JJ0CSDOju8

 

Organisatie : Rotary Club Overijse-Zoniën, ten voordele van palliatieve zorg in eigen regio (Omega vzw en Panal vzw).

 

Toegangskaart voor het optreden: 25€.

De show start om 20u30.  Welkom vanaf 19u30 voor een welkomstdrankje en een hapje.

Na het optreden (met pauze) swingen we nog na in de foyer bij een hapje en tapje en volgt de tombolatrekking. 

 

Wees er snel bij, koop nu uw kaarten voor het optreden (25 €), stort uw bijdrage op de sociale rekening met vermelding: benefietshow, uw naam en het aantal kaarten :

“Palliatieve Zorg”.

 

Neem na betaling contact op met één van onze clubledenof met Josse Peeters via  peeters.josse@telenet.be om uw genummerde plaatsen te bekomen. 

 

Niet vrij en toch zin om ons project te steunen?  Stort een vrijwillige bijdrage  of koop tombolatickets bij één van de clubleden of neem contact op voor sponsoring… ;        

 

 

Alvast oprechte dank namens Rotary Overijse-Zoniën.

 

 

Dag van de Landbouw - zondag 20 september 2015

Kom naar de Dag van de Landbouw op Hof ten Bosch op zondag 20 september en steun met ons het Centrum Ganspoel !

De Dag van de Landbouw is een jaarlijks evenement op en rond land- en tuinbouwbedrijven in Vlaanderen, toegankelijk voor jong en oud.

Josse en Jan Peeters van de hoeve Hof ten Bosch in Huldenberg nemen voor de eerste keer deel.  Samen met Bayer tonen zij van 10u tot 18u een aantal innoverende projecten rond duurzame landbouw. Elk bedrijf promoot zijn eigen producten en op Hof ten Bosch zijn dat het puur geperst appelsap en peren. Voor de kinderen staan er een kinderboerderij en een springkasteel.

Plaats : Hof ten Bosch - de Limburg Stirumlaan 66 - 3040 Huldenberg - parking op het veld vóór de hoeve.

Onze Rotary Club doet ook mee : naast een frietkraam en een ijskar, zorgen wij voor drank, appelsap, taart en koffie, druiven, peren, kleine snacks.

De opbrengst van deze actie gaat naar Centrum Ganspoel voor de aankoop van een rolstoelbus.
Centrum Ganspoel in Huldenberg ligt naast de boerderij en biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een visuele en visueel-meervoudige beperking; dit gebeurt zowel residentieel als ambulant.

Kom met uw familie naar Hof ten Bosch, bezoek de verschillende landbouwprojecten, geniet van de locatie en blijf even met ons napraten rond pot en pint !

Meer informatie op www.dagvandelandbouw.be/Deelnemers/Bedrijven/EventType/EventView/EventId/5968/JosseenJanPeetersHofTenBosch , en op www.ganspoel.be

 

22 augustus 2015 Druivenfeesten Overijse: fondsenwerving Shelterbox
2015 augustus Koen ging compenseren in Portugal
2015 juli  bezoekers uit Wenen bij aperitiefvergaderling bij Patrick
2015 juni  bestuursoverdracht

druivenfeesten Overijse 22 augustus 2015 : fondsenwerving Shelterbox
aperitief bij Patrick met bezoeker uit Rotary Wenen juli 2015
bestuursoverdracht juni 2015

druivenfeesten Overijse 22 augustus 2015 : fondsenwerving Shelterbox


aperitief bij Patrick met bezoeker uit Rotary Wenen juli 2015


bestuursoverdracht juni 2015


Next events

more »

Latest News

more »